logo
RNTV Live

Un bărbat în vârstă, arestat pentru act sexual cu minori. Una din fete are bebeluş

Şocant!Ofiţerii BCCO Ploieşti au dat de urma unui bătrân care se dădea drept adolescent şi făcea asta
Mihai Constantinescu

Un bărbat în vârstă, arestat pentru act sexual cu minori. Una din fete are bebeluş

Un bărbat ce le putea fi bunic a întreţinut relaţii sexuale cu două minore una dintre ele fiind acum însărcinată. S-a îtâmplat în Craiova, iar acum bărbatul de 69 de ani, din Verbița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiunea de act sexual cu un minor în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., a rezultat faptul că, în perioada 2017-2019, bărbatul respectiv ar fi întreținut relații sexuale cu cele două minore, în vârstă de 14 și 16 ani, ambele din comuna Verbița.

De asemenea, în urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an.

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar apoi, tot în cursul zilei de ieri, Tribunalul Dolj a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/atentie-la-ofretele-de-pe-internet-oamenii-legii-prahoveni-perchezitii-in-bucuresti-calarasi-teleorman-si-ilfov/?fbclid=IwAR2Ky5Aa4oXalWeIMkDeyWzQ4ZAwIqhgwUFATA5pitcKM7uqzn0_9paEAnc

sursa Poliţa Română

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor