Noul debut artistic al lui Brad Pitt- vezi cu ce se mai ocupă actorul

cel mai verde complex reziential

Brad Pitt a uimit pe toată lumea cu noul său debut artistic. Acesta a debutat ca sculptor în Finlanda. Printre cele nouă lucrări ale sale expuse la Muzeul de Artă Sara Hildén din Tampere, din Finlanda se numără o structură în formă de casă turnată în silicon transparent cu urme de gloanțe, precum și prima sa sculptură, din 2017, „House A Go Go”: o casă în miniatură de 45 cm făcută din scoarță de copac.

Cele mai mari piese includ o cutie de bronz de mărimea unui sicriu, care are pe suprafața sa mâini, picioare și fețe care încearcă să străpungă structura din diferite unghiuri, precum și sculptura pe perete din ipsos „Țintindu-te pe tine, m-am văzut pe mine, dar era prea târziu de această dată”, din 2020, care înfățișează o luptă între opt figuri.

cel mai verde complex reziential

Brad a început s-a apucat de sculptură în urma divorțului de actrița Angelina Jolie, în 2017.

„Pentru mine este vorba despre auto reflecție… S-a născut din ceea ce eu numesc un „inventar radical al sinelui”. Și devin cu adevărat brutal de sincer cu mine și ținând cont de cei pe care poate i-am rănit și de momentele în care tocmai am greșit”, a spus Pitt despre turnura sa artistică într-o declarație trimisă prin e-mail către The Art Newspaper,

Între timp, cântărețul și compozitorul australian Nick Cave își face și el debutul artistic. „The Devil: A Life” este primul corp major de lucrări vizuale a lui Cave. Include 17 piese individuale cu înălțimea cuprinsă între 15 și 50 cm, fiecare lucrată manual, pictată de Cave în Anglia, între 2020 și 2022. Din punct de vedere estetic.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Brad Pitt a devenit sculptor | Actorul şi-a făcut noul debut artistic în Finlanda (antena3.ro)

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here