logo
RNTV Live

Noua rampă de gunoi de la Gara de Vest. Oamenii sunt revoltaţi!/VIDEO

Mihai Constantinescu

Noua rampă de gunoi de la Gara de Vest. Oamenii sunt revoltaţi!

Problema salubrității din Ploiești rămâne una care dă în continuare mari bătăi de cap administrației publice locale. Aceasta a fost concluzia ploieștenilor.care locuiesc în apropierea Gării de Vest. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că, încet, încet, zona dintre gară și pasarela peste calea ferată se transformă într-o adevărată rampă de gunoi.

Noua rampă de gunoi la gară

Problema salubrității din Ploiești rămâne una care se învârte într-un cerc vicios. Acesta este format din operatorul salubritate,  administrația publică locală și de cetățenii certați cu bunul simț.

Astfel, în zonele periferice ale Ploieștiui continuă să se formeze adevărate cropi de gunoi. Asta,  în contextul în care toate speranțele cetățenilor s-au pus în Blue Planet, noua societate care se ocupă de serviciul Curățenie Căi Publice.  Un astfel de exemplu ar fi câmpul aflat în apropierea Gării de Vest și parcarea de sub pasarela care traversează calea ferată.

Ploieștenii care locuiesc în zonă au obosit să mai vadă o problemă în ceea ce privește mizeria. Spun că atâta timp cât cetățenii certați cu bunul simț vor arunca gunoaie pe unde apucă, această problemă nu se va rezolva.

Printre cei cu care am discutat sunt și ploieșteni care consideră că Primăria Ploiești nu a luat măsuri astfel încât să fie igienizată zona. Ba mai mult, aceștia au susținut că la fel va arăta și zona în care au fost construite garaje pe terenul SNTFC. Asta în cazul în care acestea vor fi demolate pe motiv că proprietarii le-au construit ilegal.

Am prezentat această situație și conducerii Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. Directorul tehnic Vasile Ionesc a susținut că permanent se intervine în zonele în care se formează puncte negre. Va încerca identificarea persoanelor care abandonează gunoiul pe domeniul public prin Poliția Locală Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incendiu-la-tatarani-cu-risc-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/dezvoltarea-ploiestiului…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ger-in-toata-tara-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor