logo
RNTV Live

Nou termen pentru procesul Kovesi – Antena 3, la Curtea de Apel Ploieşti

Laura Codruța Kovesi rămâne pe poziții.
Mihai Constantinescu

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, este prezentă astăzi la Curtea de Apel Ploieşti,pentru noul termen al procesului Kovesi-Antena 3.

Reamintim faptul că Laura Codruţa Kovesi a dat în judecată Antena 3 dar şi mai mulţi jurnalişti, reclamând faptul că în emisiunea ”Sinteza zilei” din data de 19 iunie 2014 a fost acuzată că a muşamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări faţă de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi Mircea Băsescu. În acţiunea depusă în instanţă, le-a cerut judecătorilor să oblige Antena 3 şi pe cei cinci jurnalişti să plătească în solidar suma de un milion de lei, reprezentând prejudiciul creat, dar şi cheltuielile de judecată.

Aceasta susţinea că în emisiune au fost prezentate mai multe fapte şi au fost făcute afirmaţii mincinoase, care i-au creat un grav prejudiciu de imagine şi au adus o gravă atingere demnităţii umane.

sursa foto The Telgraph

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor