logo
RNTV Live

Anunţ Veolia Energie Prahova: două cartiere din Ploieşti rămân fără apă caldă şi căldură. S-a produs o avarie

căldura în apartamente Anunţ Veolia Energie Prahova: două cartiere din Ploieşti rămân fără apă caldă şi căldură. S-a produs o avarie
Mihai Constantinescu

Două cartiere din Ploieşti rămân fără apă caldă şi căldură

Anunţ Veolia Energie Prahova: două cartiere din Ploieşti rămân fără apă caldă şi căldură. S-a produs o avarie.

Veolia Energie Prahova anunță intervenția pentru eliminarea unei avarii la rețeaua primară de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu, pentru ziua de 29 Ianuarie 2018.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/ploiesti-un-elev-fost-batut-cu-bestialitate-de-doi-colegi/

Astfel, în cursul acestei zile, furnizarea cu agent termic va fi întreruptă în intervalul orar 8.00 – 17.30, pentru blocurile arondate punctelor termice 2, 4, 5, 6, 7 și 12 Republicii în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux și Intrarea Castor.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii ar putea fi afectați de întreruperi în furnizarea apei calde. 

Veolia Energie Prahova cere scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigură că echipele depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări, în aceeași idee a modernizării orașului.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor