logo
RNTV Live

Noi amănunte despre meciurile Petrolului de joi și vineri

lot petrolul
Cristian Anghelescu

Noi amănunte despre meciurile Petrolului de joi și vineri

Cum deja se cunoaște, “lupii” vor participa, pe 3 şi 4 august, sub Tâmpa, la trofeul „Nicolae Pescaru”. Se mai știe faptul că “petroliștii” sunt invitați alături de CSA Steaua, SC Oţelul Galaţi şi ACS Steagul Roşu Braşov.

Ce nu se cunoștea erau programul propriu zis și locul de disputare al partidelor. Acestea au fost definitivate în acestă zi, după prânz, Edi Gherghe, vicepreşedintele clubului braşovean, anunțând așteptatele hotărâri.

Când și unde se vor juca meciurile

Astfel, meciurile de joi și vineri se vor disputa la Brașov, pe terenul Forex, după un program deosebit de interesant. Mai precis, în prima zi, CSA Steaua va întâlni echipa gălățeană iar Petrolul pe cea gazdă. Jocurile se vor disputa de la orele 11:00, respectiv 17:30.

A doua zi, cea a finalelor, va începe devreme, de la ora 9:00, cu partida dintre echipele învinse. Iar în vedetă, de la ora 11:00, va avea loc finala și, implicit, festivitatea de acordare a trofeului pus în joc.

Antrenorul Octavian Grigore va fi pus într-o situație dificilă, el urmând să facă două echipe de valori apropiate din lotul deplasat în cantonament. Asta, întrucât după meciul din dimineața de vineri va urma un altul, după câteva ore, la coborârea de la munte. Mai precis de la 18:00, atunci când Cl. Tudor&Co. vor avea un alt meci cu caracter de verificare. Partida se va juca la ora 18:00, la Strejnic, Petrolul urmând a avea adversară echipa bucureșteană Progresul Spartac, și ea divizionară C.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor