logo
RNTV Live

Nevoie de specialiști cu studii superioare. Târg de job-uri la Ploiești/VIDEO

Mihai Constantinescu

Nevoie de specialiști cu studii superioare. Târg de job-uri la Ploiești

In timp ce pe piata de munca din tara noastra importam lucratori din Asia, Nepar, sau Sri Lanka, angajatori din tari precum Germania vin sa ne recruteze specialistii. Oferte sunt si pentru job uri interne, insa cu greu se arata doritori. Ministrul Muncii, Marius Budai, spune ca in tara noastra ar trebui sa se intensifice procesul de promovare a scolilor de meserii.

Un targ de job-uri organizat marti la Ploiesti . Peste 50 de angajatori au pus la dispozitie peste 600 de locuri de munca. Doar ca in aceasta etapa se cauta specialisti cu studii universitare, in mai multe domenii.

Târg de job-uri la Ploiești

Ingineri in tehnologii de productie, economisti, tehnicieni automatizari, ori mecanici auto. Sunt doar cateva dintre cele 600 de job uri disponibile la un targ organizat la Casa de Cultura a Studentilor din Ploiesti. Peste 50 de angajatori au stat de vorba cu studentii, care s-au aratat interesati de oferta.

Targul a avut un real succes, iar firmele participante au facut deja mai multe promisiuni ferme de angajare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor