logo
RNTV Live

National Geographic Learning Day – Traineri şi autori de renume mondial la conferinţa pentru profesorii români

national geographic learning day
Dumitrache Catalina

Conferinţa National Geographic Learning Day, organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a reunit zeci de profesori, la București. Evenimentul este dedicat formării continue a profesorilor şi specialiştilor din domeniul educaţiei.

Printre invitați s-au găsit numeroși autori și traineri de renume mondial, la conferința organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. A fost prezentă și editura internațională National Geographic Learning, una dintre cele mai prestigioase în producerea de manuale pentru învățarea limbii engleze, și nu doar atât.

Motivarea adolescenţilor, dezvoltarea abilităţilor de comunicare în mediile de afaceri şi la locul de muncă, tehnici de iniţiere a discuţiilor cu necunoscuţi şi medierea conflictelor cu colegii sau subalternii au fost doar câteva din temele abordate în cadrul conferinței.

Conferința National Geographic Learning Day a fost dedicată formării continue a profesorilor și specialiștilor din domeniul educației. 

Fundația Dan Voculescu și Fischer International și-au exprimat susținere pentru formarea continuă a profesorilor și specialiștilor din România.

Sursă: Antena3

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor