Piața Amzei s-a transformat în zonă pietonală pentru weekend, oferind astăzi loc de picnic bucureștenilor

În căldura sufocantă din Capitală, Piața Amzei a devenit o oază de verdeață. În acest weekend, piațeta pietonală s-a transformat într-un loc de picnic urban. Cei care nu au adus de acasă coșul de picnic îl pot achiziționa aici, la prețul de 430 de lei, conținând specialități franțuzești suficiente pentru patru persoane.

În interiorul coșului se regăsesc mezeluri, brânzeturi, dar și sticle de vin roșu, rozé sau prosecco, selecționate cu grijă de un chef francez cu 30 de ani de experiență.

Picnicul urban a inclus și ateliere pentru vizitatori, oferindu-le o experiență completă în mijlocul orașului.

Vizitatorii s-au adunat în jurul “mesei nesfârșite”, o construcție șerpuitoare lungă de 180 de metri, o replică fidelă a unei opere de artă create de arhitectul francez Olivier Vadrot. La doar câțiva pași distanță, pe Calea Victoriei, oamenii s-au răcorit cu înghețată. O româncă stabilită în Los Angeles a fost uimită să vadă transformarea Căii Victoriei. În premieră, în acest weekend, strada Sibiu din cartierul bucureștean Drumul Taberei devine pietonală. În această zonă vor avea loc concursuri sportive, concerte și spectacole cu păpuși.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews