logo
RNTV Live

Narcis Zăvoianu, executat silit pentru credite. Omul deţine hotelul de lux din Sinaia, care a ars duminică dimineaţa

incendiu ioana
rnews

În construirea hotelului IOANA din Sinaia, care a suferit distrugeri majore în urma incendiului de duminică dimineaţa, au fost investiţi 2,5 milioane de euro. Acţionar unic este Narcis Vivian Zăvoianu, om de afaceri din Bucureşti, care a cumpărat şi complexul turistic Stâna Regală din Sinaia.

În 2013,  Narcis Zăvoianu și soţia acestuia, Daniela Zăvoianu,au fost executati silit pentru un credit neramburasat  la Europe Bank. În 2015, executorul judecatoresc Cristian Nacu revine cu licitatia pentru vanzarea unor terenuri de pe Valea Doftanei depuse garanție ipotecară pentru credite de 450 mii euro la Europe Bank , de 900 mii euro și 965 mii euro la Garanti Bank ale celor doi investitori în hotelul IOANA.

Reamintim faptul că hotelul, clasificat la cinci stele, a ars duminică dimineaţa, 50 de persoane fiind evacuate, fără ca nimeni să fie rănit. Zeci de pompieri din cadrul ISU Prahova au intervenit pentru localizarea şi stingerea focului. Se pare că hotelul, distrus parţial de incendiu, ar fi fost asigurat.

sursa – jurnalul.ro

sursa foto – news.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor