logo
RNTV Live

Reacție imediată a suporterilor de la Peluza I

peluza I
Cristian Anghelescu

Reacție imediată a suporterilor de la Peluza I

Poate mai târziu decât ar fi fost normal, reprezentanții suporterilor de la Peluza I au publicat pe Facebook un comunicat prin care explică cele întâmplate, ieri, la Aninoasa.

Iată versiunea acestora, cu mențiunea că punctul lor de vedere este publicat de Republikanews din rațiuni legate strict de profesionalism. Atât și nimic mai mult!

Spray-ul cu vopsea și victimele colaterale”

“Ieri la meciul dintre Aninoasa și Petrolul s-au înregistrat niște incidente ce au făcut vâlvă în media din România.

Rândurile de mai jos au ca scop lămurirea situației și informarea CORECTĂ a opiniei publice ce ne-a catalogat drept animale și infractori doar pe baza unor imagini trunchiate prezentate la tv și a unui comunicat al jandarmeriei total fals.

Așa cum scrie în titlu totul a început de la un banal spray cu vopsea pe care îl folosim la scrierea mesajelor.

La controlul corporal care se efectuează înainte de accesul în stadion jandarmii au confiscat acest spray cu vopsea susținând că este un spray paralizant și au ridicat pe unul din liderii peluzei 1 pe care l-au bătut cu sălbăticie.

Ce a urmat este lesne de înțeles noi am cerut să i se dea drumul, jandarmii au refuzat, s-a iscat o busculadă urmată de loviturile de baston și telescop obișnuite iar noi ne-am apărat cum am putut și am răspuns la un moment dat deoarece nu suntem fetițe.

În următorul moment jandarmii au făcut uz de buteliile cu gaz neținînd seama ca sunt printre noi femei, copii (unii cu probleme de sănătate).

După calmarea spiritelor am interpelat pe un jandarm și la întrebarea mea cu privire la folosirea gazelor fără a încerca să separe copii de noi fără a avertiza în prealabil, a venit răspunsul de-a dreptul șocant: ”copiii sunt victime colaterale”!

Răspunsul unuia care probabil are acasă copii, care poarăa o uniformă ce prin definiție are în atribuții apărarea cetățeanului ce este plătit din banii noștri…

Aceasta este noua subspecie umană căreia ar trebui să îi fie interzis dreptul la procreere pentru siguranța tuturor, este vorba de homo- jandarmus-retardatus!

Cel ce nu caută adevărul sau dialogul ci doar bucuria personală de a lovi, de a vedea sânge!

Curios este că cei vizați și vânați de jandarmi sunt doar membrii peluzei 1.

De asemenea, curios este faptul că doar cu 2 zile înaintea meciului cei ce trebuiau sa ne însoțească la Aninoasa adică reprezentanții IJJ-ul au fost  înlocuiți cu brigada mobilă!

Tot acest circ a fost premeditat, avem informații că jandarmii au avut temă la acest meci și, conform unor surse din interior, în deplasarea de la Moreni va fi mai rău!

În încheiere sper ca lumea să înțeleagă faptul că pentru noi un meci al echipei favorite este o sărbătoare, mergem cu bucurie să susținem culorile și tradiția și chiar dacă unii dintre noi mai beau o bere – două în plus, nu noi suntem cauza incidentelor”.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor