logo
RNTV Live

Nae Constantin, despre scandalul cu Tamaș: „Adevărul e departe de ce s-a scris!”

gabi-tamas-l-a-dat-in-judecata-pe-nae-constantin-dupa-scandalul-de-la-petrolul-ce-reclama-jucatorul
Ștefan Petre

Poate cel mai neplăcut episod petrecut sezonul trecut la Petrolul Ploiești a fost scandalul dintre fostul antrenor Nae Constantin și fundașul Gabriel Tamaș, personaj cunoscut în fotbalul autohton, aflat pe atunci în tabăra „lupilor”.

Fostul internațional, aflat la o masă cu colegii, a purtat o discuție telefonică încinsă cu tehnicianul echipei, proferând injurii la adresa oficialilor clubului ploieștean și jignind suporterii galben-albaștri, probabil pe fondul consumului de alcool. Convorbirea a devenit publică a doua zi, Constantin asumându-și înregistrarea ei.

Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul, peste câteva luni a plecat și Nae Constantin, dar fotbalistul a depus plângere împotriva fostului antrenor, acuzându-l de denigrarea imaginii publice, iar un proces în instanță se află în acest moment în derulare.

Nae Constantin: „Am luat totul în cârca mea!”/ „Adevărul e departe de ce s-a scris și s-a vorbit!”

Într-un interviu pentru Newsro.eu, fostul tehnician al Petrolului spune:

Eu cu Gabi Tamaș nu am vorbit niciodată de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu știu ce aș avea de vorbit cu Gabi Tamaș. Ce s-a spus, s-a spus. Ideea e că lumea știe prea puțin din ce s-a întâmplat atunci. E clar că am partea mea de vină, doar că așteptam ca oamenii care cărora le-am luat partea la momentul respectiv să iasă și să spună ce s-a întâmplat cu adevărat.

Adevărul e departe de ce s-a scris și ce s-a vorbit. Dar n-aș vrea să intru prea mult în discuții. Încerc să șterg și să uit. Repet: partea mea de vină există. Mă simt vinovat că am dat înregistrarea aceea, care a fost pe telefonul meu. Mă simt vinovat și regret acum, că în momentul când am făcut conferința aceea de presă, pe care doar eu am dorit-o, și fără să mă oblige nimeni, nu am spus adevărul. Asta pentru că am vrut să protejez anumiți oameni în momentul ăla și am luat totul în cârca mea că am dat-o eu mai departe la suporteri. Și nu ăsta este adevărul. Asta e partea mea de vină și mi-o asum.

Aștept în continuare ca aceia care au și ei vină la momentul ăla să iasă în față și să spună ce s-a întâmplat cu adevărat. Cred că încă nu sunt pregătiți să-și ia partea lor de vină în tot scandalul ăsta. Dar sunt oameni care au credință în Dumnezeu și cred că la momentul potrivit vor ieși și vor spune ce s-a întâmplat. Mi-ar fi ușor să arăt lumii cum s-a întâmplat, dar aș face precum arbitrii aceia care dau un penalty eronat și ca să mulțumească pe toată lumea dau unul și pentru cealaltă echipă. Nu mi-a plăcut niciodată chestia asta și n-aș vrea să o fac!”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor