logo
RNTV Live

Muzeul Simțurilor vine la AFI Ploiești!

Imagine
Theo Tănăsescu

Muzeul Simțurilor vine la AFI Ploiești!

Trezește-ți simțurile și explorează nemaivăzutul!

Vrei să vezi cum este să te așezi pe un pat din cuie și să nu te înțepi? Sau să descoperi iluzii optice care te vor intriga? Să intri în lumea realității virtuale și să trăiești o experiență de neratat?

Vino la Muzeul Simțurilor, spațiul în care toți vizitatorii învață și experimentează prin joc și distracție.

În perioada 20 aprilie – 15 iunie, pornește într-o călătorie în lumea senzațiilor și a iluziilor optice.

Muzeul Simțurilor își deschide porțile către o lume extraordinară în exclusivitate în AFI Ploiești.  

Muzeul este amplasat la parter, în zona intrării Iris și este deschis de luni până vineri, în intervalul 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică în intervalul 10:00 – 20:00. 

Surprizele nu se opresc aici!

La AFI Ploiești, ai program de aventură și cadouri garantate!

În perioada 26 aprilie – 1 mai, cumpărăturile de minimum 200 lei pe un singur bon, îți aduc garantat o invitație dublă la Muzeul Simțurilor, valabilă până pe 15 iunie. Detalii în regulament pe www.afi-ploiesti.ro.

Oportunități de câștig se regăsesc și pe canalele de social media ale centrului comercial, iar clipurile inedite create de simpaticul cuplu de influenceri, Renata & Christian, vor surprinde toată distracția.

RESERVED se redeschide în AFI Ploiești!

Începând cu 20 aprilie, RESERVED te așteaptă cu un design modern și cele mai recente colecții pentru întreaga familie. Pentru ca iubitorii de stil să se bucure de cumpărături avantajoase, în ziua deschiderii, primii 100 de clienți primesc 20% reducere la articolele Reserved din noua colecție.

În luna aprilie, ai liber la experiențe și surprize la AFI Ploiești!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor