logo
RNTV Live

Mutarea Serviciului Permise și Înmatriculări, contestată de mulți instructori și elevi ai școlilor de conducere/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Mutarea Serviciului Permise și Înmatriculări, contestată de mulți instructori și elevi ai școlilor de conducere

Serviciul de permise auto si inmatriculari, din Prahova, se muta in luna decembrie intr-un spatiu comercial din oras. Decizia fost luata pentru a oferi conditii decente cetatenilor care au nevoie de acces la aceste servicii, dar si pentru ca viitorii soferi sa sustina proba teoretica intr-o sala adecvata. Schimbarea este insa contestata de unii candidati si instructori care spun ca locul de plecare la traseu se va face intr-o zona aglomerata si printr-o parcare plina cu masini.

Mutarea Serviciului Permise și Înmatriculări, contestată de mulți instructori și elevi ai școlilor de conducere


Serviciului Public Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Prahova isi desfasoara in prezent activitatea in mai multe imobile. Intr-unul se afla ghiseele, in altul sala de examinare, iar plecarea spre traseu a candidatilor care sustin examenul pentru obtinerea permisului auto se facea de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti


Pentru a nu bulversa buna desfasurare a activitatii institutiei mutarea se va face etapizat. Decizia Prefecturii Prahova este contestata de unii instructori si elevi ai scolilor de conducere. Ei sunt de parere ca noul spatiul ales ii incurca mai mult decat sa ii ajute pe candidati.


Sefii institutiei spun ca ceea ce contestatarii acuza despre impedimentele din noul sediu reprezinta practic procedura examinarii viitorilor soferi.

Este formulată petiție

Pentru a trage un semnal de alarma asupra noii schimbari de la serviciul permise mai multi administratori ai unor scoli de soferi si instructori au facut o petitie pe care vor sa o inainteze forurilor superioare. Chiria pentru noul sediu al SPCRPCIV va fi de 98,80 lei fara TVA pe luna. Costuri in plus fata de aceasta chirie, vor fi doar pentru plata utilitatilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor