logo
RNTV Live

Investiţie de aproape 3 milioane de euro la Mizil/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Investiţie de aproape 3 milioane de euro la Mizil.

Investiții importante în sănătate, la Mizil. Aproape 3 milioane de euro sunt investiţie în construirea unui nou ambulatoriu, dar și în  eficientizarea energetică a clădirii în care funcționează Spitalul Orășenesc ”Sfânta Filofteia” din Mizil. Lucrările ar trebui să se încheie anul viitor.

Spitalul Orăşenesc „Sfânta Filofteia” Mizil este înfiinţat din anul 1880 şi este singura unitate cu paturi din zona de est a judeţului Prahova. Unitatea medical dispune de o structură complexă de specialităţi, adresabilitatea fiind de aproximativ 40 de mii de locuitori, inclusive din zonele limitrofe. Primăria a reușit să obțină finanțare pentru două mari proiecte. Este vorba despre eficientizarea energetică a clădirii spitalului, dar și extinderea actualului ambulatoriu.

Noul ambulatoriu va avea peste 1000 de metri pătrați, va cuprinde șapte cabinete de specialitateste, dar și săli de tratament și de așteptare.  Investiția prevede și dotarea ambulatoriului care va deservi aproape 10.000 de pacienți, din oraș și din localitățile învecinate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vremea-rea-a-blocat-traficul-pe…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-mortal-prahova-3/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor