logo
RNTV Live

Munţii de gunoaie au reapărut în Ploieşti/ FOTO

grevă Rosal si gunoi neridicat
Mihai Constantinescu

Munţii de gunoaie au reapărut în Ploieşti. Din păcate, oraşul nostru este pe cele să devină cel mai murdar municipiu din Prahova. Munţii de gunoaie au reapărut din cauza grevei angajaţilor de la firma de salubritate.

Angajaţii firmei au intrat din nou în grevă luni, din cauză că nu le-au fost virate salariile de către angajator. În aceste condiţii, ploieştenii au rămas din nou cu gunoiul neridicat, la nici cinci săptămâni după ce s-au confruntat cu aceeaşi problemă.

Agajaţii Rosal au refuzat să iasă pe teren pentru ridicarea deşeurilor în circa 75% din cele 84 de localităţi ale judeţului în care firma are contracte de salubritate, printre unităţile administrativ-teritoriale afectate aflându-se şi municipiul Ploieşti.

Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. În luna martie, din aceeaşi cauză, aceştia au mai oprit activitatea.

“De la începutul acestui an, municipalitatea ploieşteană a acordat acestui operator 27 de amenzi, în valoare de 67.500 lei, pentru serviciile de Curăţenie Căi Publice, şi alte 25 de amenzi, la capitolul gunoi menajer, în valoare de 62.500 lei. Vă asigur că operatorul S.C. Rosal Grup S.A. va fi sancţionat în continuare, dacă nu respectă graficul de curăţenie în oraşul nostru”, declara în luna martie, primarul Andrei Volosevici.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/elevii-revin-in-banci/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vaccinarea-anti-covid-19-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/activitati-specifice…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/barbatul-mort-in-accident/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor