Tramvaie personalizate în Ploieşti. Oraşul prinde culoare

tramvaie personalizate
Mihai Constantinescu

Tramvaie personalizate în Ploieşti. Oraşul, prinde culoare! Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a răspuns pozitiv unei inițiative civice locale, prin intermediul căreia tramvaiele din municipiul nostru vor fi desenate personalizat.

Un grup de tineri pasionați de arta stradală dorește ca, prin tehnica graffitti, tramvaiele care circulă în oraș să primească o înfățișare modernă și atractivă, prin intermediul căreia să fie promovată artistic imaginea Ploieștiului, astfel, să ne reamintim și să le arătăm tuturor de ce suntem mândri că suntem ploieșteni.

Cu imaginație și din dorința de a exprima aprecierea față de cel mai mare dramaturg român, Ion Luca Caragiale, primul tramvai a fost redecorat exterior în culori vii.

În spiritul acestei inițiative locale vor fi personalizate, anul acesta, și celelalte tramvaie din municipiul nostru. Acestea vor fi branduite cu simbolurile urbei noastre, din diferite domenii (cultură, sport, etc).

Artistul ploieștean, care va realiza gratuit lucrările în cadrul acestui acest proiect, este Călin Silviu (https://www.facebook.com/mebssilviu ),recunoscut în rândul pasionaților de artă stradală cu semnătura MEBS.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/urs-speriat-alearga-pe-strazi/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sarpe-in-parcul-municipal-vest/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/maratonul-vaccinarii-de-la…/

Pentru mai ulte ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor