logo
RNTV Live

Municipiul Câmpina premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

premierecampina04
Cristina Iancu

Municipiul Câmpina a primit trofeul “PRISPA” la categoria “Investiții publice”, pentru proiectul privind regenerarea urbană din centrul municipiului Câmpina (pasajul subteran și dala pietonală). Premiul a fost primit in cadrul galei naționale “România ești TU”, eveniment desfăsurat la Palatul Parlamentului din Bucuresti. 

 Un proiect controversat pe plan local, este apreciat pe plan național fiind singurul  proiect de regenerare urbană cu fonduri europene din Regiunea Sud-Muntenia. Trebuie menționat faptul că inclusiv documentația pentru acest proiect a fost realizată din fonduri europene.

Gala a avut loc miercuri seară si au fost acordate trei trofee, peste 200 de premii și foarte multe diplome de excelență, fiind premiați oameni de valoare din România în mai multe categorii: antreprenoriat, investiții publice, investiții private, turism, cultură și altele, fiecare premiu fiind prezentat de câte o personalitate publică sau un oaspete special. 

Gazdele evenimentului au fost  Andreea Marin și Tatiana Tuță, inițiatorul acestui proiect . 

Primarul Câmpinei Alin Moldoveanu a ridicat trofeul “PRISPA” pentru  categoria “Investiții publice”. 

În cadrul Galei au mai fost premiați si solistele Margareta Pâslaru și Monica Anghel, actorii Cuzin Toma, Andrei Văncică și Cătălina Grama, Institutul Autism Voice, Smile Design Clinic, Transylvania College, proiectele turistice “Casa Cositorarului – Sighișoara” sau “Dărmănești – un loc încărcat de istorie”, evenimente precum “Festivalul Borșului Lipovenesc” de la Jurilovca sau Festivalul de Artă “Film în satul românesc” dar si asociații și fundații, sportivi și cluburi sportive, oameni de radio și televiziune, artiști plastici etc.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor