logo
RNTV Live

Turnurile și bastioanele Brașovului vor fi deschise în weekendurile din mai

IMG_20230515_220354
Comsa Alexia

În Brașov, turnurile și bastioanele orașului vor fi deschise în weekendurile din mai, împreună cu cele 7 locații expoziționale care aparțin municipalității.

Această inițiativă a fost lansată după succesul înregistrat în cadrul evenimentului “Noaptea Muzeelor”. Așadar, chiar și cei care nu au avut timp să viziteze aceste locuri vor putea să se bucure de munca artiștilor brașoveni.

Printre locurile care vor fi deschise se numără Bastionul Țesătorilor, Bastionul Graft, Bastionul Fierarilor, Bastionul Postăvarilor, Turnul Alb, Turnul Negru și Turnul Ecaterina.

În plus, Muzeul de Artă Brașov, Muzeul de Istorie Brașov, Muzeul de Etnografie Brașov, Muzeul de Artă Populară Brașov, Muzeul de Istorie Naturală Brașov, Muzeul de Arheologie Brașov și Muzeul Casa Mureșenilor vor fi deschise și ele în următoarele două weekend-uri din luna mai.

Această inițiativă îi va ajuta pe localnici și turiști să exploreze orașul într-un mod diferit și să descopere mai multe despre istoria și cultura acestuia.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Sursa: Biz Brașov

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor