logo
RNTV Live

Multiple surprize pentru sărbătoarea Petrolului!

savin
Cristian Anghelescu

Apropiata zi a celebrării celor cinci decenii de la superba victorie a „lupilor” împotriva „cormoranilor”, zi de 12 octombrie specială pentru toți cei care iubesc Petrolul, produce emulație și arată cu adevărat cine apreciază istoria acestei echipe.

Conducătorii acestei formații legendare au gândit un program complex din care nu vor lipsi întâlniri oficiale, un meci de old-boys și un altul de campionat contând pentru etapa a IX-a a Ligii A Prahova, premieri ale seniorilor care au participat la marea victorie, comemorări ale colegilor dispăruți…

Implicarea unor oameni cu potență financiară dar, mai ales, dragoste pentru culorile galben-albastre a ușurat munca oficialilor, cataloagele, diplomele, fanioanele, sticlele personalizate ori mesele de protocol fiind asigurate încă din acest moment.

Chiar în acea zi mare, la selecta locație a Clubului Laguna, va avea loc dineul oficial iar după trei zile, pe “Ilie Oană”, se vor desfășura două partide: una de old-boys între Selecționata Văii Prahovei și Selecționata Petrolului dintotdeauna, cealaltă, oficială, între Petrolul și CS Cornu (vezi https://portal.republikanews.ro/rocada-pentru-meciul-petrolului-din-etapa-ix/)

Multiplele surprize propuse pentru acele zile au fost posibile și grație implicării lui Emanoil Savin, edilul Bușteniului și totodată prietenul mai vechi al echipei Petrolul Ploiești. Acesta va fi prezent și în iarbă, în calitate de “căpitan” al Selecționatei Văii Prahovei multiplă campioană a județului în competiția propusă, an de an, de conducerea orașului stațiune unde Savin este primar.

“O să fie un spectacol frumos, așa cum Ploieștiul chiar îl merită! Nu înțeleg cum oamenii din conducerea municipiului nu se trezesc din amorțeală și nu exploatează această iubire a localnicilor pentru culorile galben-albaste. Acest oraș, această echipă, ar fi meritat măcar trei zile dedicate unui astfel de eveniment! Era loc pentru orice, de la mini turnee pentru copii și juniori și până la spectacole pe arena <<Ilie Oană>>! Și toți banii care se adunau să fie destinați scopului comun, crearea unei alte mari echipe a orașului, a țării! Nu știu cum percep aleșii dumneavoastră aceste cuvinte dar un astfel de eveniment ar fi trebuit nu popularizat, mediatizat, ajutat, ci toate înmulțite cu 100! Să ai o astfel de posibilitate, un astfel de brand și să nu-l promovezi, să nu te ajuți și pe tine, în fond, consider că reprezintă un maxim de nepricepere! Ca să nu-i spun rea voință!” a declarat Emanoil Savin în exclusivitate pentru Republikanews.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor