Sursa foto: The Real Champs

Mourinho respinge zvonurile despre transferul său la PSG și afirmă că nu a avut discuții cu clubul parizian. El clarifică că momentan este concentrat asupra viitorului său la Roma.

Declarțiile sale vin în urma speculațiilor apărute în ultimele zile, când RMC Sport a anunțat că PSG ia în considerare numirea lui Mourinho în locul lui Christophe Galtier.

Aceasta nu este prima dată în acest sezon când apar zvonuri legate de Mourinho. La începutul anului, numele său a fost asociat cu preluarea naționalei Portugaliei. Ulterior, s-a discutat despre posibilitatea de a fi în același timp selecționerul Braziliei și antrenorul Romei.

Mourinho are un contract cu clubul giallorosso până în 2024. El a afirmat în repetate rânduri că se simte fericit în capitala Italiei, dar nu neagă că are și alte ambiții.

„Mă simt foarte bine aici, și nu pot să neg asta. Apreciez relația mea cu oamenii din jur, inclusiv cu proprietarul clubului, și ar fi o minciună să spun altceva. Jucătorii sunt excepționali, există o conexiune specială între ei. Desigur, nu sunt ca proprii mei copii, având în vedere că am doi, dar există o apropiere aproape similară”, a declarat el pe 20 aprilie, imediat după meciul împotriva lui Feyenoord din returul sferturilor de finală al Europa League.

„Nu pot să spun că nu sunt fericit. Uneori, mă gândesc la provocările și la alte ambiții, dar în prezent, cel mai important este că sunt fericit și că muncesc pentru a vedea zâmbete pe fețele oamenilor. Asta este ceea ce contează”, a adăugat el.

AS Roma va juca joi împotriva lui Bayern Leverkusen în prima manșă a semifinalei Europa League, conform informațiilor Agerpres.

Federația Italiană investighează declarațiile lui Mourinho despre arbitrajul meciului cu Monza

Jose Mourinho, antrenorul AS Roma, se află în centrul unei anchete desfășurate de Federația Italiană de Fotbal (FIGC) în urma declarațiilor sale critice la adresa arbitrului Daniele Chiffi după meciul cu Monza, care s-a încheiat cu scorul de 1-1 în Serie A.

Mourinho a afirmat că Chiffi este „cel mai slab arbitru pe care l-a întâlnit vreodată” și a criticat deciziile acestuia, inclusiv eliminarea jucătorului Zeki Celik în minutul 90+5.

Clubul Roma nu are influența necesară pentru a-și alege arbitrii și Mourinho a subliniat necesitatea dezvoltării și consolidării clubului în acest sens.

Sursa: dcnews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *