logo
RNTV Live

Moş Nicolae vine la Ploieşti! Vezi unde te poti întâlni cu el

sursă foto Ciao
Mihai Constantinescu

Moş Nicolae vine la Ploieşti! Vezi unde te poti întâlni cu el

În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, vestitul Moș este aşteptat să poposească printre copiii cuminți, într-o atmosferă de poveste, cu luminițe și tainice colinde, la Parcul Municipal Vest. Aici se vor deschide oficial Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor.

Special pentru copiii prezenți la eveniment, municipalitatea le-a pregătit un frumos spectacol de colinde oferit de Palatul Copiilor, de la ora 17.00,  precum și o piesă de teatru plină de învățăminte ,,Fata moșului și fata babei”, susținută de actorii secției Imaginario a Teatrului  ,,Toma Caragiu”, care este programată să înceapă la ora 17.30.

Moș Nicolae a promis că va sosi cu siguranță printre copiii și părinții ploieșteni. Acesta le va afla dorințele și speranțele și le va oferi celor mici, cu drag, surprize dulci.

Apoi, Moș Nicolae va pleca spre casele tuturor copiilor pentru că, așa cum se știe, în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moșul vine la copiii cuminți să le aducă daruri, în ghetuțele sau cizmulițele pe care aceștia le-au lustruit și le-au așezat cu emoție la geam.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor