Prahova, vizată de COD PORTOCALIU DE VREME EXTREMĂ. Aproximativ 200 de pompieri, pregătiţi să intervină

sursă foto Gorjeanul

Prahova, vizată de COD PORTOCALIU DE VREME EXTREMĂ. Aproximativ 200 de pompieri, pregătiţi să intervină

Reprezentanţii ISU Prahova anunţă că peste 170 de pompieri sunt pregătiți să intervină în sprijinul populației și autorităților locale din zonele vizate de fenomenele meteorologice periculoase prognozate pentru perioada următoare.

În contextul emiterii, de către Administrația Națională de Meteorologie, a atenționării COD PORTOCALIU pentru perioada 16 iunie ora 12.00 – 16 iunie, ora 23.00, ce vizează instabilitate atmosferică accentuată, cantități însemnate de apă, averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindina, pompierii prahoveni vor fi prezenți la datorie.

“Pentru evitarea producerii unor situații de urgență care pot afecta viața și bunurile, recomandăm cetățenilor ca pe timpul intensificării vântului și căderilor de grindină, să se adăpostească în locuințe sau alte spații care le asigură protecția și să deconecteze aparatura casnică.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

Având în vedere posibilitatea averselor cu acumulări semnificative de apă, recomandăm populaţiei din zonele vizate de avertizări să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.”, au spun reprzentanţii ISU Prahova

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/video-busteni-momente-delicioase-ursoaca-cu-pui-la-primbare-prin-statiune-avertismentul-jandarmilor/?fbclid=IwAR3bVH0JvxJUNqXG6UDnw0GsI1VQRiE9uG6O1fp0ahNCDy9eC12sTxz3oac

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here