Moș Nicolae vine cu daruri zilnice la Ploiești Shopping City, în perioada 1 – 6 decembrie

Moș Nicolae vine cu daruri zilnice la Ploiești Shopping City, în perioada 1 – 6 decembrie

Odată cu startul sărbătorilor de iarnă, Ploiești Shopping City a pregătit prima campanie dedicată copiilor cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae. Premii zilnice pentru copii pot fi câștigate în cadrul campaniei Dulce Dar din Calendar, un calendar advent online, între 1 – 6 decembrie. 

cel mai verde complex reziential

Participanții pot câștiga zilnic pentru copii lor darurile dulci și colorate din calendar, precum tabletă de ciocolată Heidi ediție specială pentru copii, creioane colorate, pastă modelatoare, jocuri interactive Noriel, drone sau căni personalizate de sărbători.

Utilizatorii trebuie să urmeze cinci pași simpli:

  1. Intră pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/dulcedardincalendar/
  2. Completează formularul de înscriere
  3. Accesează în fiecare zi calendarul advent cu premii zilnice Dulce Dar din Calendar
  4. Click pe ziua în care au accesat calendarul, pentru a verifica dacă ziua aleasă a fost una noroacoasă
  5. Dacă au ajuns la timp și le place premiul oferit de Moș Nicolae, acesta poate fi al lor! Dacă nu, încearcă și în ziua următoare pentru o nouă surpriză
  6. Pentru a intra în posesia premiului, trebuie să se prezinte cu emailul de confirmare, la Info Point, în termenul indicat în mesajul primit.

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/dulcedardincalendar/, pe pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here