logo
RNTV Live

Mort de beat la volan sau vitezoman? Adio! Poliţiştii prahoveni “taie de la rădăcină”

beat
Mihai Constantinescu

Oamenii legii ” taie de la rădăcină”

Mort de beat la volan sau vitezoman? Adio! Poliţiştii prahoveni “taie de la rădăcină”.

Zilnic, pe şoselele din Prahova se petrec evenimente rutiere. Unle sunt deosebit de grave, alte uşoare. Uneori cauzele producerii unui accident sunt şi că unii şoferi se urcă la volan morţi de beţi, din cauza teribilismului sau poate că nu au foarte mare experinţă ca şoferi.

Pentru a preveni astfel de situaţii, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a demarat o campanie de educație rutieră în rândul cursanților școlilor de conducători auto din județ.

Potrivit unui comunicat de presă, prezentările realizate în cadrul acestui demers de către polițiștii rutieri și cei de prevenire au scopul de a reducee riscul de implicare în accidente a viitorilor conducători auto, pe fondul lipsei de experiență, a teribilismului sau a neatenției in traficul rutier.

Materialele de suport conțin elemente de conduită preventivă, bazate pe date tehnico-stiintifice rezultate in urma analizării unor situații de risc, precum și desprinse din cercetarea unor accidente rutiere petrecute în tara sau în străinătate (distanta de frânare în funcție de viteza de de plasare, spre exemplu).

Ieri polițiștii au susținut o astfel de prezentare in rândul cursanților și instructorilor unei scoli din Ploiesti.

Vezi şi  https://portal.republikanews.ro/cfr-pune-viata-ploiestenilor-in-pericol-primaria-confirma/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/revoltator-trolee-interzise-persoanelor-cu-dizabilitati/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incepe-santierul-vestii-bune-pentru-locuitorii-unor-cartiere-uitate-de-primaria-ploiesti/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor