logo
RNTV Live

Monte Carlo se mută pentru câteva zile la Sinaia/ Foto

turişti. Premieră la Sinaia/ sursaă foto ziarulincomod.ro
Mihai Constantinescu

Cursă ca în Monte Carlo

Monte Carlo se mută pentru câteva zile la Sinaia. În acest sens, pregătirile pentru ce-a de-a IX-a ediție a Trofeului Sinaia, au intrat în linie dreaptă. Organizatorii au început deja să aranjeze elementele de sigurantă pe traseul de desfășurare a cursei. Acesta are o lungime totală de peste 3.000 de metri și o diferență de nivel, de la start la sosire, de aproximativ 160 de metri.

Spectacolul oferit de această cursă este unic, pentru că este singura desfășurată pe un circuit aflat în oraș. Are foarte multe asemănări cu cea de la Monte-Carlo, ca urmare, participarea la Trofeul Sinaia Forever crește de la an la an. Urez baftă tuturor participanților la acest eveniment de care sunt foarte atașat. Din păcate, din cauza unei accidentări nu voi putea pilota în acest an, așa cum am făcut-o până acum”, a declarat pentru motorsportnews.ro, Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Ediţia din acest an se desfăşoară  în perioada 21- 23 iulie. Competiția  va debuta sâmbătă dimineață, 22 iulie. Începe cu manșele de recunoaștere și antrenamentele cronometrate, urmând că duminică să aiba loc mansele de concurs.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/esti-producator-vino-si-tu-la-targ/

Înscrierea concurenţilor se va face până joi 20 iulie. Până în acest moment și-au anunțat prezența la start 70 de piloți.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor