logo
RNTV Live

Se face lumină în procesul dintre Laura Codruţa Kovesi şi Antena 3. Curtea de Apel Ploieşti se pronunţă astăzi

Video/Update/Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi,a fost astăzi la Ploieşti
Mihai Constantinescu

Curtea de Apel Ploieşti face lumină în procesul dintre Laura Codruţa Kovesi şi Antena 3

Se face lumină în procesul dintre Laura Codruţa Kovesi şi Antena 3. Curtea de Apel Ploieşti se pronunţă astăzi

Ziua cea mare a sosit pentru procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Astăzi judecătorii de la Curtea de Apel Ploieşti se vor pronunţa în procesul intentat postului de televiziune Antena 3 şi mai multor angajaţi şi colaboratori ai acestuia, notează Digi24.ro.

Instanţa de fond, Tribunalul Bucureşti, a decis în 2015 ca şefa DNA să primească 250.000 de lei daune morale, în dosarul în care a cerut despăgubiri de un milion de lei, pentru acuzaţiile de muşamalizare a anchetei în dosarul lui Mircea Băsescu care i-au fost aduse pe postul TV.

Curtea de Apel Ploieşti a stabilit pentru 20 martie termenul de pronunţare în dosarul deschis de şefa DNA împotriva postului Antena 3 şi a unor angajaţi a acestuia şi care are ca obiect „acţiune în răspundere delictuală. În urmă cu cinci zile, în 15 martie, instanţa a respins o cerere de recuzare depusă de unul dintre pârâţi, dar şi o cerere de abţinere formulată de una dintre judecătoarele care fac parte din completul de judecată.

Citeşte mai departe AICI

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor