logo
RNTV Live

Momente istorice petrecute la Univerisatea Petrol Gaze din Ploiești/VIDEO

Mihai Constantinescu

Momente istorice petrecute la Univerisatea Petrol Gaze din Ploiești. La a implinirea a 30 de ani de existatenta, Faculatea de Litere si Stiinte a  tinut sa celebreze acest moment printr-o coferinta festiva,. A reunit in acelasi loc, personalitati marcante care au absolvit cursurile acestei institutii de renume.

Momente istorice petrecute la Univerisatea Petrol Gaze din Ploiești

În cadrul evenimentului festiv s-a cantat Gaudeamus, s-au spus povesti frumoase si s-a vorbit despre rolul acestei facultati care a reusit sa raspunda cerintelor pietei muncii intr-un oras industrial, intr-o universitate cu vechime in domeniul pregatirii specialistilor in domeniul petrolier.  Dovada sunt oamenii care au participat la acest eveniemt: profesori, specialisti in comunicare, directori de  institutii, inspector scolari sau jurnalisti. Ei sunt cei care vorbesc despre produsele unei facultati dupa 3 decenii de existenta.

Cele mai mari emotii le-au trait atat fost profesorii, dar mai ales absolventii care s-au revazut dupa atatia ani in bancile unde altadata traiau descopereau frumusetea  studentiei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor