Momente istorice petrecute la Univerisatea Petrol Gaze din Ploiești/VIDEO

angajare

Momente istorice petrecute la Univerisatea Petrol Gaze din Ploiești. La a implinirea a 30 de ani de existatenta, Faculatea de Litere si Stiinte a  tinut sa celebreze acest moment printr-o coferinta festiva,. A reunit in acelasi loc, personalitati marcante care au absolvit cursurile acestei institutii de renume.

Momente istorice petrecute la Univerisatea Petrol Gaze din Ploiești

În cadrul evenimentului festiv s-a cantat Gaudeamus, s-au spus povesti frumoase si s-a vorbit despre rolul acestei facultati care a reusit sa raspunda cerintelor pietei muncii intr-un oras industrial, intr-o universitate cu vechime in domeniul pregatirii specialistilor in domeniul petrolier.  Dovada sunt oamenii care au participat la acest eveniemt: profesori, specialisti in comunicare, directori de  institutii, inspector scolari sau jurnalisti. Ei sunt cei care vorbesc despre produsele unei facultati dupa 3 decenii de existenta.

Cele mai mari emotii le-au trait atat fost profesorii, dar mai ales absolventii care s-au revazut dupa atatia ani in bancile unde altadata traiau descopereau frumusetea  studentiei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here