logo
RNTV Live

Sute de angajați din Educație au protestat în fața Parlamentului României!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Sute de angajați din Educație au protestat în fața Parlamentului României!

Aproximativ 50 de angajați din școlile prahovene au protestat astăzi la București. Vorbim despre salariați din rândul personalului nedidactic, nemulțumiți de banii încasați și de lipsa sporurilor.

Sute de angajați din Educație au protestat în fața Parlamentului României!

Sute de angajați din Educație au protestat miercuri în fața Parlamentului României! Aproximativ 50 dintre aceștia sunt salariați ai unităților de învățământ din Prahova. Acțiunea a fost organizată de Federația Sindicatelor Libere din Învățământ.

Conform reprezentanților Sindicatului Școala Prahovei, cele mai multe ajutoare de spitalizare sunt oferite personalului nedidactic.

Astfel principalele nemulțumiri ale personalului nedidactic sunt salariile mici cuprinse între 1700 și 1800 lei net, neacordarea sporului pentru condiții de muncă, neplata orelor suplimentare efectuate peste programul de lucru și nedecontarea navetei. Liderii sindactului Școala Prahovei vor depune săptămâna aceasta și un memoriu la sediul Prefecturii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor