logo
RNTV Live

Moment festiv la Colegiul Militar din Breaza/VIDEO

Mihai Constantinescu

Moment festiv la Colegiul Militar din Breaza.

S-au implinit 110 ani de la înființarea Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir” de la Breaza. În cadrul instituției a avut loc o ceremonie la care a participat și Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu. Alături de militarii romani s-au aflat și cei ucraineni, care studiază la colegiu încă de la începutul conflictului armat din tara lor.

Moment festiv la Colegiul Militar din Breaza

Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza continuă tradițiile Liceului Militar „Nicolae Filipescu” de la Mănăstirea Dealu, format inca din 4 iunie 1912. De-a lungul timpului, în colegiu au invatat peste 13.500 de absolvenți, împărțiți în 98 de promoții.

Ministrul Apararii a vorbit, printre altele, si despre salarii mai mari. Grila va fi anuntata in cel mai scurt timp, dupa mai multe consultari. In timpul ceremoniilor ministrul  a asistat si la un spectacol organizat de elevii cantemiristi.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor