logo
RNTV Live

Moldova interzice galeria lui Partizan Belgrad, pentru securitatea națională!

1591516076133
Ștefan Petre

Sheriff Tiraspol – Partizan Belgrad, turul play-off-ului pentru „optimile” Conference League, programat joi (la 22:00), în Republica Moldova, se va disputa fără spectatori, din motive de securitate.

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a declarat luni că Rusia pregătește o lovitură de stat și că va trimite „diversioniști cu pregătire militară” pe teritoriul țării vecine, după cum a anunțat inclusiv site-ul Republika News.

A doua zi, Serviciul de Informații și Securitate a recomandat ca meciul Sheriff – Partizan să se dispute fără spectatori. Mai mulți suporteri ai echipei din Serbia nu au fost lăsați să intre în Moldova.

„Din motive de securitate, meciul FC Sheriff – FK Partizan, programat pentru data de 16 februarie, pe stadionul Zimbru se va disputa fără spectatori în tribune.

Astfel, cei care au procurat bilete de pe site-ul nostru își vor primii banii înapoi în decurs de 5 zile lucrătoare. În cazul în care banii nu vor reveni pe cont în termenul stabilit, vă puteți adresa pe tickets@fmf.md.

În paralel, persoanele care au procurat bilete de la magazinul Jako își vor putea recupera banii direct de la magazin”, precizează comunicatul emis de Federația Moldovenească de Fotbal. 

Deputat din Republica Moldova, citat de GSP: „În cadrul galeriei lui Partizan erau diversioniști”

„Săptămâna aceasta trebuie să aibă loc un meci de fotbal în Chișinău, între o echipă din Serbia și una din Republica Moldova. Inițial, era planificat ca întreaga galerie a echipei sârbe să vină la noi în republică.

Datorită eforturilor făcute de Serviciul de Informații și Securitate, cu mult înaintea apariției informațiilor oferite de Zelenski, echipa sârbă va juca cu tribunele goale, pentru că în cadrul acestei galerii se planifica să vină diversioniști. 

Organele de drept ale Republicii Moldova vor face uz de toate posibilitățile pe care le au ca să apere regimul constituțional și dreptul cetățenilor de a se integra în Uniunea Europeană”, a fost explicația oferită de Andrian Cheptonar, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate. 

Serbia este una dintre puținele țări europene care s-a opus sancțiunilor împotriva Rusiei, dar a condamnat în cele din urmă invazia lui Putin din Ucraina, scrie GSP. Un incident cu un steag cu Putin printre suporterii sârbi a avut loc și la Australian Open, acolo unde tatăl lui Novak Djokovic a fost criticat intens de gazde.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor