logo
RNTV Live

Moarte violentă pentru un muncitor din Prahova

constructii-santier-infrastructura-autostrazi-muncitori-foto-FMI-Facebook
Ștefan Petre

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit o moarte violentă în timpul programului de lucru la o firmă din Ariceștii Rahtivani, fiind lovit fatal de un cablu metalic.

Conform IPJ Prahova, polițiștii au fost sesizați marți cu privire la faptul că în incinta unei firme din comuna Ariceștii Rahtivani un angajat a fost lovit de un cablu metalic.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că este vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Târgșoru Vechi, iar echipajul medical deplasat la fața locului l-a declarat decedat, relatează Mediafax, publicație citată de Antena 3 CNN.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști de investigații criminale într-un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor