logo
RNTV Live

Întâlnire cu reprezentanţi ai cartierului dezastru al Ploieştiului, Mitică Apostol. Soluţii

mitica apostol
Mihai Constantinescu

Edilul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a avut ieri o întânire reprezentanţi ai cartierului dezastru al Ploieştiului, Mitică Apostol dar şi cu reprezentanţii operatorilor de servicii publice (apă, canal, gaze și drumuri). Scopul a fost acela de a se stabili pașii concreți ce vor fi derulați, în contextul modernizării cartierului respectiv.

Astfel, s-a pus în discuție situația sistemului de canalizare, care nu a fost recepționat în totalitate de către municipalitatea ploieșteană din cauza lucrărilor defectuos realizate. În acest context, reparațiile la sistemul de canalizare vor fi suportate de executantul acestor lucrări, S.C. ALPENSIDE S.R.L.

Situația în cartierul Mitică Apostol este mult mai complexă, urmând ca, după remedierea lucrărilor sistemului de canalizare, să se realizeze și o mini stație de epurare pe canalul din zonă, în acest sens fiind deja transmisă o cerere către Apele Române.

Din punct de vedere al situației rețelei de apă, s-a luat în discuție refacerea rețelei existente, precum și extinderea acesteia în tot cartierul, pe lungimea de 18,5 km rețea.

De asemenea, se are în vedere și extinderea rețelei de gaze în tot cartierul Mitică Apostol, precum și realizarea branșamentelor individuale. În finalul acestor lucrări de investiții, se va putea derula și lucrarea de asfaltare a întregului cartier.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pachete-cu-produse-igiena/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alimentare-cu-gaze-naturale/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor