logo
RNTV Live

Misiune îndeplinită de polițiștii secției rurale Bucov Prahova

image-2022-09-30-25819062-41-politia-romana
Theo Tănăsescu

Bărbatul a fost reținut, rămânând peste noapte la Centrul de reținere si arestare preventivă al IJP Prahova din Câmpina.

Uitați că polițiștii din cadrul postului de poliție rurală Bucov și-au făcut datoria cu brio!

În atenția celor ce consumă alcool și vor să se urce la volan, evitați pentru a nu ajunge în astfel de situații! În primul vă puneți viața în pericol, cu atât mai mult cea a oamenilor nevinovați și riscați să ajungeți în arest preventiv!

UPDATE comunicat IJP Prahova:

Conducătorului auto i-a fost adus la cunoștință faptul că nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din momentul depistării.

Ulterior, în jurul orei 21.00 acesta a fost depistat din nou pe raza comunei Bucov.

Conducătorul auto a refuzat și de această data testarea cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

VIDEO găsiți aici.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor