Alertă! Două minore au fost date dispărute. Sunt indicii că se deplasează pe ruta București-Brașov

sursă foto Adevarul.ro
angajare

Alertă! Două minore au fost date dispărute. Sunt indicii că se deplasează împreună pe ruta București-Brașov-

.Este vorba despre HULPAN ARIANNA GABRIELA de 15 ani din comuna Curtești (județul Botoșani). A părăsit domiciliul în noaptea de 08/09 mai 2021 și până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia.
Semnalmente: 1,85 înălțime, aproximativ 125 kg, par brunet lung, ochi verzi.

Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

De asemenea, la data de 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 09.05.2021, în jurul orelor 04.00 – 05.00, fiica sa, TEODORIU NARCISA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
SEMNALMENTE: înălțime 1,70 metri, greutate 56 kg., ochi căprui, păr scurt vopsit închis la culoare, poartă ochelari de vedere.
La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu din fâș, pantaloni negri largi, adidași negri și un rucsac negru.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că cele două minore se deplasează împreună pe ruta București-Brașov. Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la cele două minore să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here