logo
RNTV Live

Continuă ANCHETA la Maternitatea din Ploiești. Poliția s-a autosesizat

gard maternitate
rnews

Apar informații noi despre posibilitatea unei fraude la MATERNITATE

În urma articolului publicat de către Republika NEWS despre achizițiile de la Spitalul de Obstretică și Ginecologie Ploiești, Consiliul Județean Prahova a sesizat Inspectoratului de Politie Judetean Prahova pentru a verifica modul în care au fost evaluate lucrările despre care există suspiciunea că au fost plătite și neexecutate conform contractului.

Totodată, președintele Consiliului Județean Prahova a  declarat pentru Ziarul Incomod că raportul întocmit de către auditul intern de la Maternitatea din Ploiești a fost înaintat către Finanțe.

Controlul auditului a vizat doar lucrările de reabilitare sau investiții efectuate de Maternitatea Ploiești din fondurile repartizate de la Consiliul Județean Prahova, iar neregulile descoperite sunt în legătură cu derularea unor contracte de la finalul anului 2017, a mai explicat președintele CJ Bogdan Toader pentru ziarulincomod.ro.

Iată imaginile cu gardul rămas neînlocuit, deși banii pentru gardul nou au fost încasați de către firma care a executat lucrările.

Asteptăm în continuare un răspuns din partea Conducerii Spitalului de Obstetricp și Ginecologie Ploiești pe adresa office@republikanews.ro.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor