Ploieştenii, intoxicaţi cu un miros greu de produse petroliere

cautam-reporteri-republikanews

Ploieştenii, intoxicaţi cu un miros greu de produse petroliere. Primarul municipiului Ploieşti aluiat măsuri urgente şi a cerut să să facă verificări

Astfel, reprezentanții Biroului Protecția Mediului din cadrul Poliției Locale Ploiești s-au deplasat în teren, în vederea identificării și monitorizării situațiilor semnalate de cetățeni.

Totodată, primarul a sesizat reprezentanții instituțiilor publice cu atribuții în domeniu, respectiv Agenția pentru Protecția Mediului Prahova și Garda Națională de Mediu –Comisariatul Județean Prahova, în vederea verificării surselor potențial poluatoare și luării măsurilor legale corespunzătoare.

În cadrul acestor demersuri, conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Prahova l-a asigurat pe edilul șef al municipiului Ploiești că aceste situații de disconfort olfactiv resimțite de cetățeni nu sunt cauzate de posibile incendii din zonă.

Situația legată de calitatea aerului în orașul nostru va fi monitorizată în continuare de Primăria Municipiului Ploiești.

Reamintim cetățenilor că, orice problemă legată de protecția mediului sau de serviciile publice din oraș poate fi sesizată la Dispeceratul permanent al municipalității, telefon 0244/984.

Vezi şi https://republikanews.ro/visul-unui-trai-mai-bun…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here