logo
RNTV Live

Gică Hagi, emoționat de triumful Farului

PTQyMCZoYXNoPWQ5NmVjYmU5ZjMzMDJiODJmNzNiZjMxN2M0NzczODYw.thumb
Fălcescu Andreea

Farul a reușit o victorie impresionantă împotriva echipei FCSB, învingându-i cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă cu 0-2. Astfel, Farul a obținut titlul de campioană în România.

După încheierea meciului, Gică Hagi a afirmat că Farul este demnă să fie campioană și că a avut încredere în victorie de la început până la sfârșit, chiar și atunci când scorul era 0-2.

După ce Farul a câștigat titlul de campioană, Gică Hagi a exprimat următoarele:

”Cele mai bune echipe, în formă amândouă, au vrut fotbal amândouă. Până la urmă, am dovedit că merităm să fim campioni, am întors rezultatul. Știam că jucăm acasă bine și că publicul ne împinge.

E o zi frumoasă, o punem în ramă, acolo. A fost o zi frumoasă pentru mine. Toate trofeele sunt mari. Oricând vin. E bucuria mai mare pentru că toată Constanța e fericită. Suntem toți fericiți, e super.

Noi am crezut tot timpul, știam că trebuie să atacăm, le-am spus că trebuie să avem răbdare, să construim din spate, mijlocașii să facă mingea să alerge și atacanții să aibă calitate în execuție. Cred că am avut de toate în seara asta, chiar dacă am început meciul prost. Știam că ei au calitate.

Eu zic că toți jucătorii sunt fenomenali. Fiecare a făcut ce trebuie. Avem cele mai multe victorii, cele mai puține înfrângeri, sunt mândri de ei, ei au făcut-o. Noi am planificat aceste lucruri, am zis din vară, știam că am o echipă talentată”, a exprimat Gică Hagi.

Farul a devenit campioana României


Datorită succesului în meciul împotriva FCSB, echipa Farul a acumulat o diferență de patru puncte față de echipa condusă de Elias Charalambous și, deoarece mai este de jucat doar o etapă, nu poate fi ajunsă în clasament.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor