logo
RNTV Live

Mircea Geoană propune o filială a CCI Prahova în Huston, SUA. Vezi ce a mai zis fostul candidat la preşedinţie, venit astăzi la Ploieşti-Video

WhatsApp Image 2017-03-31 at 17.58.49
Raluca Eparu

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat astăzi prima ediţie a seriei de evenimente de networking intitulate “CLUBUL MEMBRILOR CCIPH”. La eveniment a participat Mircea Geoană, în calitate de preşedinte al Institutului Aspen România, organism care formează lideri, antreprenori de succes prin promovarea unui dialog informat şi critic între reprezentanţii mediului de afaceri, ai mediului politic şi ai societăţii civile de peste tot din lume, Hamza Karimov, preşedintele SOCAR România, dar şi numeroşi oameni de afaceri din România şi nu numai, interesaţi de domeniul petrolier şi energetic.

Cu această ocazie, Geoană a explicat celor prezenţi că nu ar fi o ideea rea să deschidă o filială a CCI Prahova în Huston, SUA, unde există o puternică comunitate de români foarte importanţi în toate domeniile pe care s-ar putea dezvolta România.

Lucrurile se mişcă, spune Geoană, dacă se pleacă de la Triada Sfântă-Public, Privat, Nonguvernamental, care trebuie unite în jurul aceleiaşi mese la dialog.

În ceea ce priveşte viitorul petrolier al ţării noastre, Geoană a declarat că depinde foarte mult de cum se va juca în viitor. “Ca români, suntem cam împrăştiaţi şi cam certăreţi. Trebuie să încercăm ca pe lucrurile importante, care nu au culoare politică şi care fac sens pentru toţi să lucrăm împreună. Există ţări mai mici şi fără resurse şi joacă, iar noi care avem şi experienţă şi expertiză şi resurse…trebuie un pic de imaginaţie şi a pune lucrurile şi oamenii împreună”.

Aceasta este prima dintre întâlnirile pe care CCI vrea să le asigure între oamenii de afaceri, existând convingerea că în acest fel, se vor cunoaşte şi astfel vor pune bazele unor parteneriate fructuoase.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor