logo
RNTV Live

Minivacanța de 1Mai – între 30 și 600 de euro de persoana

litoral 1 mai
Oana Stoica

Nici nu a trecut Paștele, că românii au început să se gândească la minivacanța de 1 Mai care se apropie. Agențiile de turism se întrec în oferte, așa că ai de unde alege. Totul depinde de cât ești dispus să scoți din buzunar.

În funcție de buget, poți petrece pe litoralul românesc sau pe Valea Prahovei. Prețurile sunt oarecum similare. Respectiv aproximtiv 30 de euro de persoană pe noapte. Un preț mediu pentru minivacanța de 1 mai în Mamaia. Același preț mediu se regăsește însă și în Sinaia sau Predeal.

Dacă mai pui însă 10 euro pe zi de persoană, te poți bronza, dacă vremea va permite, la Nisipurile de Aur, în Bulgaria. Mai ieftin este în Grecia. Cu doar 35 de euro de persoană pe noapte, te poți caza în Thassos sau Halkidiki.

Așa că este de înțeles de ce mulți români și-au rezervat deja vacanța în afara țării. Mai ales că și pachetele turistice sunt atractive. Patru nopți de cazare la un hotel de patru stele din Bulgaria, costă în jur de 60 de euro de persoană. Adică, același preț ca și în România.

Pentru cei cu posibilități mai mari din punct de vedere financiar, există și destinații mai exclusiviste. De 1 Mai, patru nopți de cazare la un hotel de patru stele din Dubai, cu mic dejun şi bilet de avion, preţul porneşte de la 600 de euro de persoană.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor