Minivacanţa de 1 decembrie a început în cel mai oribil mod în Prahova/ VIDEO

Minivacanţa de 1 decembrie a început în cel mai oribil mod în Prahova. Adică cu nervi pentru cei care vor să ajungă pe Valea Prahovei. Se circulă cu viteza melcului pe DN1.

În aceste momente coada de maşini se întinde pe câţiva kilometri. Problemele de trafic încep de la Nistoreşti. Se circulă în coloană şi se stă foarte mult. Drumul până la munte durează acum câteva ore.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-inregistreaza-inca-14…/

Vezi şi https://republikanews.ro/dovezile-refuzului-finantarii…/

Vezi şi https://republikanews.ro/accident-deosebit-de-grav-pe-dn-72/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

solicitare

1 COMENTARIU

  1. Ete’ na’ , să mai stea şi ,,miticii” pe-acasă ,tot înghesuie la tocat banii aiurea prin hotelurile-motelurile-pensiunile / restaurantele şi cazinourile HoReCa-scaților de la partide ( ,, oameni de afaceri ” )..Tot o dați în sărăcie, dar ei hop-ţop sânt pe munte la bairamuri în fiecare sfârşit de săptâmână ( nu-i stă dracu ‘ acasă nici acum de când cu pandemia ).Alții din provincie lucrează pe mai nimic , aceeasi muncă pe care o fac bucureştenii pe bani buni şi asta’ cică-i echitate ( ăştia-s mai aproape de grumazul celor aprox.500 de suine din parlament, si îi plătiți mai bine ca să nu vă dea la cap ).Este mai greu pentru cei din provincie să se răscoale şi să vină peste boierii din capitală , mai ales că ,,românu-i laş şi doarme pe el…sau se vinde pe-un mititel “. Aşa-i de când ne ştim ; ce ştirea păcii poate fi ceva repetitiv an de an,weekend de weekend…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here