Minivacanţa a lăsat amintiri urâte multor români. Vezi de ce

Patru zile la rând de COD ROŞU de amenzi

Minivacanţa a lăsat amintiri urâte multor români. Poliţiştii au fost la datorie aşa că, timp de patru zile, a fost COD ROŞU de amenzi.

La nivel naţional au fost constatate în total 3.304 de infracţiuni. Dintre acestea, 477 au fost constatate doar la regimul siguranței rutiere.

cel mai verde complex reziential

Minivacanţa a dat gaură în buzunare. Au fost aplicate 30.148 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 11.415.660 de lei, dintre care 5.047 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/care-este-destinatia-preferata-pentru-minivacanta-de-sfanta-maria/

În urma activităţilor desfăşurate în trafic, pentru salvarea de vieţi omeneşti, poliţiştii au aplicat 23.104 sancţiuni contravenţionale  privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 176 pentru consum de alcool și 8.240 pentru viteză neregulamentară.

Infractorii nu au avut liber

Şi dacă marea majoritate a persoanelor au fost în vacanţă, infractorii nu au avut liber. Au fost surprinși în flagrant 509 autori de infracțiuni, față de 82 de persoane au fost luate măsuri preventive, iar 46 de persoane care erau urmărite au fost depistate de polițiști.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa POliţia Română

 

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here