logo
RNTV Live

Ministrul Sănătății vine cu o decizie de ultim moment despre avizele epidemiologice. Părinţii trebuie să ştie asta

90268
Mihai Constantinescu

Ministrul Sănătății vine cu o decizie de ultim moment în ceea ce priveşte avizele epidemiologice.

Acestea vor fi necesare, la începutul anului şcolar, doar pentru cei aflaţi la începutul unui ciclu de învăţământ, afirmă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, citat de News.ro. De asemenea, vor avea nevoie de adeverințe medicale și copiii care au boli cronice, iar aceste documente vor putea fi eliberate și în prima săptămână de școală, spune Tătaru.

Reamintim că medicii de familie au atras atenția că, în plină pandemie, aproape 3 milioane de elevi și părinții lor ar urma să treacă prin cabinete într-un timp foarte scurt, pentru obținerea acestor avize – în cazul în care ar fi obligatorii pentru toți elevii, așa cum au transmis inițial reprezentanții Ministerului Sănătății, inclusiv ministrul Nelu Tătaru.

“Având în vedere că este o perioadă scurtă, prelungim şi pentru prima săptămână, deci nu va fi nevoie să fie date în ultimele trei zile înainte de şcoală”, a mai afirmat mininistrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/tabara-internationala-de-sculptura-monumentala-ploiesti-2020-vezi-cand-se-deschide/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor