logo
RNTV Live

Ministrul Radu Oprea vine cu vești bune pentru beneficiarii programului Start-up Nation

radu oprea
Oana Stoica

Beneficiarii Start-up Nation vor primi banii mai repede.

Ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat promite că la ediția din acest an a programului Start-up Nation, beneficiarii vor avea de așteptat doar trei luni până când statul va realiza plățile.

Data lansării noului program depinde însă de rapiditatea efectuării plăților aferente ediției de anul trecut.

Radu Ștefan Oprea:

”Noi suntem pregătiţi să facem plata imediat ce primim cererile, după inspecţia în teren. Depinde doar de cât de repede se organizează antreprenorii.

Programul Start-Up Nation 2017 se derulează în parametri normali, ultima cerere de plată urmând a fi transmisă până la data de 29 septembrie 2018.

Acum, pregătim ediţia Start-Up Nation 2018.

Vrem să învăţăm din lecţiile Start-up Nation 2017.

Ne dorim să unifornizăm, să transparetizăm şi să simplificăm acest proces. Am ajuns la o clarificare a tuturor lucrurilor, nu foarte bine lămurite în 2017.

Avem deja un ghid, care urmează să fie publicat. Acest document curpinde procedurile operaţionale, ce trebuie să aibe anteprenorul atunci când intră într-un contact cu un reprezentant al băncii sau agenţia.”

În prezent, programul Start-up Nation, lansat anul trecut, se află în parametrii prognozaţi, fiind realizate plăţi către 1.300 din cei 8.444 de beneficiari, spune noul ministru de resort, Radu Ștefan Oprea.

Citește mai mult : http://www.capital.ro/radu-stefan-oprea-la-start-up-nation-2018-platile-vor-fi-realiz.html

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor