logo
RNTV Live

Prahova: Cea mai curtată zonă turistică din România.Sezonul revelioanelor tematice.

Prahova: Cea mai curtată zonă turistică din România.Sezonul revelioanelor tematice.
Mihai Constantinescu

În cadrul Târgului de Turism al României, care a fost vizitat de peste 11.000 de turişti Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova a prezentat noutăţile din turismul Prahovean, pentru perioada imediat următoare, Crăciun şi Revelion, dar şi pentru anul 2017. Punctul de atracţie a fost dat de revelioanele tematice care vor fi organizate de diferite unităţi hoteliere.
Peste 90 % din locurile puse la dispoziţia turiştilor de hotelieri pentru perioada Crăciun şi Revelion sunt rezervate, Valea Prahovei fiind cea mai curtata zona şi în anul acesta.
Tendinţa acestui sezon sunt revelioane tematice precum revelionul Interbelic sau Disco.
Amatorii de ski sau snowboard pot accesa oricare din cele 25 de pârtii cu diferite grade de dificultate sau pârtiile dedicate copiilor disponibile pe Valea Prahovei care vor fi deschise în momentul în care vremea va permite sau pot participa la festivaluri de iarnă precum Cupa Mondială de Escaladă pe Structură de Gheaţă din Buşteni sau Winter Air Sports în Sinaia.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor