logo
RNTV Live

Miniştrii demisionari fac stânga-mprejur şi vor să revină asupra demisiilor.Vezi se pune Victor Ponta

Miniştrii demisionari fac stânga-mprejur şi vor să revină asupra demisiilor.Vezi se pune Victor Ponta
Mihai Constantinescu

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, rămâne ferm pe poziţie şi spune că miniștrii demisionari din guvernul Grindeanu nu pot REVENI asupra demisiilor, ca urmare a faptului că a picat moțiunea de cenzură.

Ponta a dus ca argument Legea 90/2001, care prevede faptul că demisia unui ministru ”se anunță public, se prezintă în scris primului-ministru și devine irevocabilă”.

”Art. 5.
Functia de membru al Guvernului inceteaza in urma demisiei, a revocarii, a pierderii drepturilor electorale, a starii de incompatibilitate, a decesului si a demiterii in conditiile prevazute la art. 8 alin. (2).

Art. 6.
Demisia din functia de membru al Guvernului se anunta public, se prezinta in scris primului-ministru si devine irevocabila din momentul in care s-a lua act de depunerea ei, dar nu mai tarziu de 15 zile de la data depunerii”, arată Legea 90/2001.

Victor Ponta susține că nu este dispus să încalce legea. ”Să încălcăm legea pentru ei? Niciodată! Până pe data de 30 iunie sunt miniștri, dar după aceea nu vor mai fi”, ne-a precizat Victor Ponta.

sursa http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-provoaca-un-cutremur-mini-trii-nu-pot-reveni-asupra-demisiilor_1203827.html

sursa foto Ziarul Puterea

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor