logo
RNTV Live

Un fost taximetrist care filma la nunți, propus de Ghiță pentru Parlament

ionel veleat
rnews

Partidul România Unită este prima formațiune politică înscrisă în cursa pentru alegerile parlamentare în Prahova, iar numele regăsite pe listele propuse de „patrioții” lui Sebastian Ghiță sunt, într-o oarecare măsură, surprinzătoare. De ce spunem acest lucru? Deoarece multe dintre personajele propuse pentru un mandat de deputat sau de senator provin din partide care nu se bucură de o amintire foarte plăcută în rândul electoratului. Nu vă prezentăm acum activitatea celor trei parlamentari care candidează pentru mandate noi, nu discutăm nici activitatea celor doi foști primari, Veronica Diaconu și Emil Proșcan, vorbim despre numele mai puțin cunoscute. Astfel, pe locul patru pe lista pentru Camera Deputaților se regăsește Ionel Veleat (foto), jurist, dar care, conform contului său de Facebook, a fost și șofer de taxi în Ploiești și a deținut și o firmă prin intermediul căreia se ocupa de filmări la nunți. Daniel Clain, locul cinci,  a candidat la un mandat de consilier județean din partea Partidului Noua Generație (condus, pe atunci, de Gigi Becali). Vlad Gheorghe Anghelescu, locul nouă pe lista pentru Camera Deputaților, a candidat în această vară la Primăria Câmpina și a reușit să obțină 4,20% din voturile exprimate.

Locul doi pe lista pentru Senat, Octavian Popină a fost consilier județean PPDD pentru foarte scurt timp, fiind exclus din partidul lui Dan Diaconescu. În martie 2016 a fost ales, tot pentru o foarte scurtă perioadă, președintele PRU Prahova. Adrian Manta, locul patru pentru Senat, a fost consilier județean PSD dar a fost exclus din partid după ce, la o petrecere, s-a afișat alături de actualul său coleg de partid, deputatul Sorin Teju, pe atunci liberal înfocat. În plus, conducerea PSD Prahova a motivat excluderea și prin lipsa activității politice dar și prin neplata cotizației. Tot la Senat candidează și Mihail Bolgiu, candidatul PRU la Primăria Urlați în această vară, dar care a reușit să doar 0,85% din voturile exprimate.

„Cred că prahovenii vor avea de unde alege, în momentul în care vor face o comparație între listele partidelor”, a declarat Daniel Savu în momentul depunerii listelor, nebănuind că vorbele sale nu sunt neapărat în favoarea partidului din care face parte.

sursa foto: Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor