logo
RNTV Live

Ministerul Dezvoltării, amplă anchetă la Parcul Municipal Vest

parc vest
rnews

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene  face ample verificări cu privire la situaţia Parcului Municipal Vest. Un proiect european, cu o valoare extrem de mare ( aproximativ 80 de milioane de lei), de care s-a ales praful. Şi pentru că lucrarea nu a fost încheiată la timp,nefiind respectaţ termenii contractuali, adică finele lui 2015, municipalitatea a trebuit să suporte, din bugetul local, 4 milioane de euro. O investiţie colosală, inaugurată cu mult fast, în urmă cu aproximativ un an, care se degradează de la zi la zi şi care consumă bani nejustificaţi  doar pentru întreţinere.

Jurnaliştii republikanews au realizat un amplu reportaj la Parcul Municipal Vest, prezentând situaţia deplorabilă în care se află acest obiectiv. O seră goală, nefolosită de Primărie, şi al cărei acoperiş deja începe să se degradeze, un patinoar care niciodată, de la inaugurare încoace, nu a fost folosit, sute de pomi care s-au uscat, drumuri de acces către acest obiectiv care…nu prea există şi lista ar putea continua. Cu alte cuvinte,  un peisaj dezolant, o investiţie făcută fără cap şi pe bani foarte mulţi.

La începutul acestei săptămâni, pe adresa Primăriei Ploieşti a venit o adresă oficială din partea Ministerului Dezvoltării, în care se solicită o serie de explicaţii şi documente cu privire la situaţia deplorabilă a acestui obiectiv de investiţii.

Parc municipal sau maidan acoperit de buruieni? Primăria Ploiești a reușit să distrugă o investiție de milioane de euro – VIDEO

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor