logo
RNTV Live

Milionar prahovean care a fost în top 300 Capital, mort în accident/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Milionar prahovean care a fost în top 300 Capital, mort în accident.

Un grav accident s-a petrecut, miercuri seara, pe DJ 144 în satul Nedelea, din comuna prahoveana Ariceștii Rahtivani. Florin Abagiu, un cunoscut om de afaceri, în vârstă de 65 de ani, a intrat cu bolidul pe care il conducea intr-un copac de pe marginea drumului. Avea viteză excesivă, iar impactul a fost mortal.

În zadar au incercat echipajele de la ambulanţă să îl readucă la viaţă. Ca o ironie a sorţii, omul de afaceri a intrat în singurul copac aflat în zona aceea. Florin Abagiu a fost în urma cu ani de zile milionar în top 300 Capital. El deține fabrica de mezeluri FilSam și hotelul Seva din Câmpina, plus o baza sportiva privata și un after school. Zvonuri locale spun că unul dintre fii sai era căsătorit cu fiica familiei Timis, care deține fabrica de mezeluri CrisTim. Este posibil sa stea in picioare si varianta din care reiese ca barbatul ar fi avut ceva probleme financiare și nu este exclusa varianta unei sinucideri.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor