logo
RNTV Live

Mii de polițiști, polițiști de penitenciare si rezerviști militari, în marș în fața Guvernului/VIDEO

Erika Stoica

2500 de polițiști , polițiști de penitenciare si rezerviști militari au plecat în marș la ora 12.00 din fața Guvernului României spre ministerele de resort , cu scurte opriri la Ministerul Muncii și MAI ztrigand lozinci ( trădători , mincinoși , demisia; guvern de hoți banditi și mafioți …).

“Nesimțirea acestui Guvern care refuza sa aplice legea salarizării nr.153 / 2017 în integralitatea ei ne face sa ieșim în strada, sa ne cerem drepturile .
Este primul protest din acest an și în funcție de cum se rezolva problemele, vom actiona în consecință . Luăm în calcul organizarea unui calendar de proteste pe parcursul întregului an, dar și blocarea activităților , într un cadru legal .
Nu mai acceptam minciunile lor, ca nu sunt bani la buget .Pentru cheltuielile lor cu cabinetele parlamentare au găsit fonduri și au mărit sumele cu 7500 RON , astfel un parlamentar încasează acum lunar 35500 RON iar la alocațiile copiilor au acordat 13 lei de la 01 Ianuarie .
O bataie de joc”, a spus Adrian Grigoroiu, președinte Sindicat EQUITAS Targsor polo}ppl.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor